Dobrodošli u TT Club

TT je skraćeno od Tata Tomy, a Club ne treba posebno objašnjavati. Svrha TT Cluba je podrška književnom radu autora kroz sudjelovanje u promotivnim akcijama i donacijama. Zauzvrat članovi TT Cluba ostvaruju razne pogodnosti uključujući i povoljniju kupnju, pa čak i besplatne primjerke knjiga. Postati članom kluba može svatko. Jedini uvjet je imati e-mail adresu i ispuniti jednostavnu pristupnicu u donjem dijelu ove stranice.

Pristupnica

Upis u članstvo TT Cluba pojednostavnio sam koliko god sam mogao. Dakle, sve što trebate učiniti je ispuniti ova dva polja:

Prema Zakonu o zaštiti osobnih podataka, poznatom kao GDPR, bez kvačice na kontrolnoj kućici ispod članstvo nije dozvoljeno.

Privola o davanju suglasnosti za prikupljanje, obradu i objavu osobnih podataka (GDPR)
Vaši osobni podaci poslani na mrežnu stranicu beronic.kkkarlovac.hr i da će biti obrađeni.
Obvezujem se poštovati Vašu privatnost te prikupljene osobne podatke koristi isključivo za potrebe navedene u ovoj privoli.
Prihvaćanjem ove privole smatra se da, sukladno Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) od 27. travnja 2016., slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnje obrađivanje Vaših osobnih podataka ustupljenih putem ove mrežne stranice, u svrhe koje su ovdje izričito navedene. Davanje podataka je dobrovoljno, stoga ovu privolu niste dužni prihvatiti, niti unositi svoje osobne podatke u prijavnu formu na ovoj mrežnoj stranici.
Po prihvaćanju ove privole, i unosom Vaših osobnih podataka isti će biti obrađeni radi omogućavanja pristupa mrežnoj stranici, slanja informacija i promotivnih materijala te povezivanje i umrežavanje članova FF. Obradi osobnih podataka u marketinške svrhe možete se svakodobno usprotiviti.
Jamčim Vam privatnost i sigurnost svih zaprimljenih podataka te ih ni kom slučaju neću davati na uvid trećim osobama, posebice bez Vašeg izričitog pristanka, osim u slučajevima kada to nalažu zakonske obaveze. Osobni podaci čuvat će se u bazi podataka i neće biti javno objavljeni.
Sve osobe koje imaju pristupi podacima odgovorne su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Sukladno članku 7. Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) od 27. travnja 2016., u svakom trenutku možete povući privolu. Povlačenje privole možete podnijeti elektroničkim putem na mrežnoj stranici udruge.
U svakom trenutku omogućeno VAm je ispravljanje, ažuriranje ili Vaših uklanjanje osobnih podataka. Navedeno se može obaviti elektroničkim putem na mrežnoj stranici.